Valóban olyan nehéz?

Bár néha akadályok gördülnek az utunkba, megvan bennünk a képesség arra, hogy megválasszuk, hogyan értelmezzük őket és hogyan reagáljunk rájuk. Mindig megvan a lehetőségünk, hogy a békét és a boldogságot válasszuk a szenvedés helyett. Hát akkor miért nem választja mindenki ezt az utat?

Azért, mert sokan nem is tudják, hogy milyen lehetőségeik vannak. Nem tudják, hogy a tudatosság önmagunkban rejlik. Nem tudják, hogy nálunk van a belső békénk kulcsa és csak az számít, hogy milyen döntéseket hozunk. A külső körülményeink lehetnek rémisztőek, mi mégis megélhetjük a belső békénket és boldogságunkat. Ez persze fordítva is így van: ha mindenünk megvan, akkor is lehetünk szomorúak, stresszesek, elégedetlenek. Minél hamarabb ráébredünk, hogy ami körülöttünk zajlik, az független a belső békénktől, annál hamarabb elindulhatunk a szeretetteli életünk útján. Persze ez nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni, de ismétléssel egyre könnyebb lesz új szokásokat kialakítani. Az életben történnek a dolgok. Az a nagy kérdés, hogy amikor valamilyen akadály gördül az utunkba, azt hogyan kezeljük és milyen gyorsan tudunk felállni, ha elesünk. Ha a megfelelő gondolkodásmóddal és eszközökkel rendelkezünk, akkor könnyedén átvészelhetjük a nehéz időket. És ehhez csak körülbelül 21 napra van szükségünk. Miért épp 21 napra? Mert az agynak minimum ennyi időre van szüksége ahhoz, hogy egy új szokást alakítson ki.

Az RTT módszerével megtanulhatod, hogy:

  • hogyan állítsd le a véletlenszerűen vagy tudat alatt ismétlődő korlátozó mintáidat, hogy végül tartós, állandó változást hozz az életedbe
  • hogyan változtasd meg az életed bármely területét
  • tudatosan élj ahelyett, hogy a hiedelmeid, az akadályozó mintáid vezetnének

Ha készen állsz kezedbe venni a sorsodat, szeretettel várlak!

5 + 10 =

Verified by MonsterInsights