Sikertörténetek

„Az RTT már többször életet mentett. És ezt most szó szerint értem...”

„Az első alkalommal Éva segítségét anyukámnak kértem, aki egy hosszú kómából nem akart ébredni. Ekkor Éva egy csodálatos hanganyagot készített édesanyámnak és láss csodát, anyukám egy hét múlva felébredt magától, pedig az orvosok már nem sok jót ígértek.

Második alkalommal a fogyásommal kapcsolatban hívtam segítségül Éva RTT tudását, mely segítségével az énképem, a magamról alkotott kép teljesen megváltozott, és így sikeresen engedtem el a felesleges kilók egy részét.

És végül most, jelen pillanatban egy daganattal nézek szembe, és természetesen itt is a hipnoterápiát hívtam segítségül. Csodálatos Éva mély tudása, bölcsessége, ahogy végigvezet a megoldás felé vezető úton, ahol végig egy éber, ámbár mély tudatállapotban vagyok. Vagyis tisztában vagyok mindennel, ami körülöttem zajlik, mégis a tudatalattimhoz intézett kérdések, gondolatok óriási energiákat szabadítottak fel. Egy-egy ilyen találkozás végét pedig egy személyre szabott hanganyaggal zárjuk, melyet 21 napig kell hallgatnom. Ez már a második hanganyag ebben a témában és bizton állíthatom, hogy Éva és az RTT segítsége nélkül a tudatalattim fogságában lennék, és nem lennék tudatában annak, hogy a felsőbb énem irányítását visszavéve bármire képes vagyok. Hiszem, hogy azt a daganatot, amit létre tudtam hozni, meg tudtam teremteni az elmémmel, azt el is tudom tüntetni. Éva szakértelme, kedvessége, figyelme és alapossága által ez sokkal könnyedebb, és az elmémnek adott utasításokkal a folyamatot is fel tudjuk gyorsítani.

Imádom ezt a módszert, és bármikor, amikor elakadásom van, rögtön segítségül hívom. Gyors, hatékony, célratörő, és nem utolsósorban a megoldandó helyzet gyökeréig nyúlik vissza, tehát nem felületi megoldást ad, hanem hosszútávon nyújt támogatást.

Hálás vagyok, hogy ismerhetem Évát és általa ezt a valóban gyors átalakító módszert.”

(Krisztina)

„2020-ban diagnosztizáltak nálam mellrákot. Ahogy ilyenkor lenni szokott, először elutasítottam ezt a betegséget, majd mély depresszióba estem...”

„Féltem, rettegtem, hogy mi lesz velem. Később elfogadtam, megkerestem a lelki hátterét és mindent félrerakva kerestem a gyógyulásomhoz a lehető legtöbb lehetőséget. Futottam, meditációs zenéket hallgattam, a családom is 100 százalékosan mellettem állt. De mégis vissza-visszaestem a mély gödörbe.

Egy szerencsés véletlen találkozás megváltoztatott bennem mindent. Megismertem egy igazán kedves hölgyet Éva személyében, aki mellett kinyíltam és ő megismertette velem az RTT módszert. Az első találkozás alkalmával a mélyen gyökerező problémákat átbeszéltük és teljesen személyre szabott kezelést írt, „mondott el” nekem. Megtanított arra, hogy minden negatív érzés gyökere bennem van, és csakis én tudom meggyógyítani a lelkemet, testemet pozitív üzenetekkel. Már az első kezelés után éreztem a felszabadulást, a megkönnyebbülést, félelmeim elszálltak, hisz én vagyok az irányítója a testemnek, elmémnek. A kezelés körülbelül másfél óráig tartott, ez a rövid kis idő elég volt, hogy újjászülessek. 30 napon keresztül „kellett” hallgatnom a személyreszabott, pozitív megerősítéseket. 2 év telt el, meggyógyultam, de a mai napig hallom lejátszás nélkül Éva hangját.

Nyugalmat, szeretetet, jövőt kaptam és kapok a mai napig is tőle. Rossz napjaimon újból meghallgatom, ha kell többször is, és érzem, ahogy visszaszáll megint a lelkesedésem. Szavakba se tudom foglalni, hogy mennyit kaptam ettől a módszertől és természetesen Évától.”

(Zsuzsanna)

„A hipnózis olyan, mint egy mély meditálás. Imádtam minden percét az ülésnek...”

Amikor a barátnőm említette, hogy milyen fantasztikus módszert talált és órákig csak erről mesélt, tudtam, hogy nekem is ez kell. De kicsit tartottam a hipnózis részétől. Így utólag, egyáltalán nem kellett volna. Az egész olyan volt, mint egy kellemes álom. A hipnózis olyan, mint egy mély meditálás. Imádtam minden percét az ülésnek. Emellett olyan mélyreható változásokat hozott az életembe, amit soha nem gondoltam volna. Én magam változtam meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

(Beáta)

„Ha a sikertörténeteket olvasgatod, akkor már ismerkedsz a lehetőséggel és döntés előtt állsz, hogy nekifogj vagy sem. ”

„Az én személyes tapasztalatom az, hogy Éva az általa alkalmazott technikával pont a kételkedéseket tudja enyhíteni. Tudja a módszert, hogy ne kételkedj önmagadban, a gyógyulásodban, a szabad akaratodban, elméd erejében. Egy ilyen találkozás a traumás minták által megkeserített rossz működéseket és azok egészségügyi következményeit is gyógyítja.

Elmesélhetném, hogyan állítottuk meg az agydaganatom növekedését, de számomra sokkal fontosabb az, hogy olyan belső üzeneteket programozott a mindennapjaimba, melyeket eddig egyetlen terápián sem sikerült megszereznem.

Szóval szerintem dönts úgy, hogy kipróbálod!”

(Melinda)

Ha készen állsz kezedbe venni a sorsodat, szeretettel várlak!

8 + 3 =

Verified by MonsterInsights