Tudod, hogyan hatnak a gondolataid és a szavaid az életedre?

A legnagyobb ajándék, amit megtanultam az RTT tanulmányaim során az az, hogy micsoda óriási hatalmunk van a gondolataink, szavaink és érzéseink, ezeken keresztül pedig az egész életünk felett.

Megtanultam, hogy az elménk legfontosabb feladata, hogy a lehető leghosszabb ideig életben tartson minket. Minden erejével azon van, hogy távoltartson minket a fájdalomtól és az öröm felé irányítson. Mindig azt teszi, amiről úgy gondolja, hogy az érdekeinket szolgálja. Azt szereti, ami ismerős és igyekszik elkerülni mindent, ami számára ismeretlen.

Régebben nem is gondoltam, hogy milyen hihetetlenül erőteljes hatása van a szavainknak és a gondolatainknak. Minden egyes szó, amit kimondunk és gondolat, amit gondolunk, létrehoz egy mintát, az elménk és a testünk pedig azon munkálkodik, hogy ezeket a mintákat valósággá változtassa. Az elménk nem tudja, hogy amit kimondunk, az igaz-e vagy nem, jó-e vagy rossz, egyszerűen csak beengedi őket. Az a feladata, hogy azt tegye, amire utasítjuk. Nekünk pedig az a feladatunk, hogy minél pontosabb, világosabb, határozottabb és pozitívabb szavakkal tudassuk vele, hogy mi az, amit meg szeretnénk valósítani. Olyan ez, mintha egy lámpást adnánk a kezébe, hogy világosan láthassa, merre visz az útja.

Értsd meg az elméd szabályait, hogy az érted dolgozzon, ne ellened!

Sok ügyfelemen látom, milyen kőkemény harcot vív az elméjével. De hiába minden küzdelem, nem tudjuk megjavítani azt, amit nem értünk. Amikor megértjük, hogy hogyan működik az elménk, akkor az támogatni fog minket, nem pedig ellenünk működni, és ezzel képesek leszünk létrehozni magunkban azt a változást, amit szeretnénk.

Ha készen állsz kezedbe venni a sorsodat, szeretettel várlak!

5 + 8 =

Verified by MonsterInsights