Hipnózis? … De izgalmas!

Az RTT alapeszköze a hipnózis, amitől – a rengeteg félreértelmezés miatt – sokan tartanak, félve attól, hogy hipnotikus állapotban kifecsegik a féltve őrzött titkaikat, elárulják, hogy hová rejtették a millióikat, vagy olyasmit tesznek meg, amit tudatos állapotukban soha nem tennének. De a hipnózis egyáltalán nem erről szól.

Mi is az a hipnózis?

Egy természetes állapot, amit mindannyian megtapasztalunk életünk során. Ebbe az állapotba kerülünk, amikor beleéljük magunkat egy lebilincselő filmbe és ezzel kapcsolatosan érzelmi válaszreakciókat észlelünk az agyunkban és a testünkben. Vagy amikor álmodozunk, majd hirtelen visszakerülünk a jelen pillanatba és elcsodálkozunk, hogy mi is történt, hová is kerültünk az imént. Biztosan mindenki átélt már olyasmit, hogy olvasás közben újból vissza kell ugrania az oldal tetejére, mert a gondolatai elkalandoztak közben. Hipnotikus állapotba kerülünk közvetlenül elalvás előtt is.

A hipnózis remek eszköz arra, hogy különféle betegségek, testi-lelki elakadások problémáiban segítséget nyújtson. Viszont nem működik az ügyfél akarata és beleegyezése nélkül.

Amikor az elménk elcsendesedik, akkor hozzáférhetünk az elménk azon állapotához, ahol a kritikus gondolkodás lenyugszik és a tudatalatti elménk elfogadja azokat a gondolatainkat, amikről tudjuk, hogy a legjobb érdekeinket szolgálják. Ezáltal a régi, tanult beidegződéseink megváltoztathatóak. Ne felejtsük el, hogy a régi beprogramozásaink tanult programok, mi pedig most új programokat tanulunk meg, amikkel lehetőségünk nyílik egy magasabb életminőség megvalósítására. Szerencsére ez olyasmi, amit az elme remekül létre tud hozni, a hipnózis pedig csupán a folyamat, ami megkönnyíti ezt a tanulást. Ezért alkalmazzák már többezer éve.

Ha készen állsz kezedbe venni a sorsodat, szeretettel várlak!

14 + 15 =

Verified by MonsterInsights