Egyensúlyban vagy?

Rendben van az életed? Megvan benne minden bőség, egészség és boldogság, amire csak vágysz?

Vagy olyan érzésed van, hogy néha kicsit döcögős, máskor meg egyenesen káosz uralkodik benne? Úgy gondolod, hogy az élet csak úgy történik veled? Ha több időd vagy pénzed lenne, vagy a tökéletes társ lenne melletted, akkor minden szuper lenne?  Hát, sajnos ez nem így működik. Elhinnéd, ha azt mondanám, hogy van egy egyszerű magyarázat arra, hogy miért olyan az életed, amilyen? Elhinnéd, ha azt mondanám, hogy azért ilyen az életed, mert energetikailag nem vagy egyensúlyban?

Képzeld el, hogy a gerinced nincs egyensúlyban. Csupán egyetlen csigolya nincs a helyén. Eleinte csak fájdalmat érzel egy bizonyos ponton, aztán lassanként a fájdalom átterjed más területekre is és később már nem is tudod meghatározni a fájdalom pontos helyét. Nehezen tudsz teljesíteni a munkádban, mert kényelmetlen az ülés, emiatt csökken a teljesítményed. A fájdalmaid miatt egyre kevésbé vagy türelmes a gyerekeiddel és a pároddal, már az alvás is nehézséget okoz, ezért egyre stresszesebb vagy. Ez az egyensúlyzavar kihat az életed minden területére.

Amikor az energiáid nincsenek egyensúlyban, akkor akaratlanul is ismétlődnek a negatív mintáid, azaz olyan dolgokat vonzol be az életedbe, amiket nem akarsz.

Ezért csöppensz bele mindig ugyanazokba a helyzetekbe, ezért futsz bele mindig olyanokba, akik elhagynak, hazudnak, megcsalnak. Ezért küszködsz állandóan a pénzügyeiddel vagy a súlyoddal.

Amikor nem vagy egyensúlyban, akkor

  • az életedet gyakran zűrzavarosnak, fájdalmasnak érzed
  • nem tudsz szabadulni a mintáidtól, amik folyamatosan ismétlődnek
  • csalódott vagy, mert az elvárásaid nem teljesülnek
  • folyamatosan próbálkozol, hogy megváltoztasd az életedet, de mindig kudarcot vallasz
  • az energiaszinted alacsony, úgy érzed, mintha kifacsartak volna
  • a stressz, a düh és a félelem itatja át a napjaidat
  • képtelen vagy irányítani a dolgaidat

De tudnod kell, hogy mindezt te hozod létre …. és az is te vagy, aki változtathat rajta!

Ha fogalmad sincs, hogyan kezdj bele, én tudok neked segíteni! Hozzunk változást az életedbe, töltsük tele bőséggel, egészséggel és boldogsággal, hogy újból érezhesd, milyen az, amikor egyensúlyban vagy önmagaddal!

Ha készen állsz kezedbe venni a sorsodat, szeretettel várlak!

11 + 8 =

Verified by MonsterInsights